Güncel Fikirler © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Fikirler

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Uncategorized
  4. »
  5. Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024

Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024

Şule Akyol Şule Akyol - - 7 dk okuma süresi
44 0
Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024

Mobil uygulama iş fikirleri 2024 yılına ait birbirinden farklı uygulama seçenekleri yer almaktadır. İnternet kullanımı ile birlikte doğru orantılı olarak mobil kullanımı da kendiliğinden artış göstermektedir. Yaş grupları fark etmeksizin insanlar günün belli bir diliminin cep telefonlarında geçirmeye devam etmektedir.

Bu oran gün geçtikçe artışı gösterdiğinden, mobil uygulama geliştirmeye yönelik çalışmalar da yapılmaktadır. Özellikle girişimciler için bu alanda yenilikçi fikirler bulması neredeyse zorunlu hale gelmektedir.

Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024
Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024

Ne tarz bir uygulamaya yatırım yapacağınıza karar vererek işe başlamanız gerekmektedir. Özellikle ne kadar bütçe gerektireceği ve uygulamayı pazarlamak ne kadar bir zaman dilimini alacağını da kendiliğinden hesaplamanız gerekmektedir. Bu konulara ilişkin cevap verebildiğiniz takdirde birbirinden farklı mobil uygulamayı geliştirebilirsiniz.

Benzersiz ve yenilikçi fikri pazara sunma fikrini kolaylıkla hayata geçirebilirsiniz. Sizler için işlerinizin büyümesi adına birbirinden yenilikçi uygulama fikirlerini araştırdık. İşte, mobil uygulama iş fikirleri 2024 listesinde yer alan uygulamalar…

Telefon Uygulaması Fikirleri

Mobil uygulama iş fikirleri 2024 listesinde değinilmesi gereken birbirinden farklı uygulama çeşitleri vardır. Özellikle pazar trendlerini, gelişen endüstrileri ve gelir elde etme kapsamına dair alanları analiz etmek gerekmektedir. Uygulama fikirlerinden ilki sesli komutlu bir market siparişi uygulaması olmaktadır.

Özellikle pandemi döneminin tamamlanması ile birlikte mobil uygulamaların varlığı farklı bir değişime uğradı. Gıda ve bakkaliye dağıtım endüstrisi içerisinde insanlar daha çok cep telefonu üzerinden sipariş vermeye yöneldi.

Özellikle tüm yiyecekleri mobil uygulama üzerinden satın almak büyük kolaylık sağlıyor. Bu sebeple e-market uygulamalarına geçişinde önü açılmış oluyor. Daha keyifli ve kullanışlı bir deneyim sunabilmek adına uygulama içerisine sesli arama komutu ekleyerek elverişli hale getirebilirsiniz. Bir diğer uygulama fikirlerinden biri de vergi ve fatura uygulamasıdır. Öncelerinde fatura ve fiş biriktirerek vergi iadesi alınmaktaydı.

  Reklam Ajansları Ne İş Yapar?

Türkiye’de Olmayan İş Fikirleri 2024

Ancak geliştirilecek olan yardımcı uygulamalar ile kolaylaştırmak mümkün olmaktadır. Özellikle gelir durumlarına göre ödenmesi gereken vergi oranlarını hesaplamada ve ödenen vergilerinde takibini yapmayı sağlayan uygulama geliştirebilir. Fatura düzenleme özelliği de uygulama iş hayatında yapılacak olan alışverişleri de kolaylaştırmaktadır.

Yeni Başlayan Kişilere Uygun Uygulama Fikirleri

Restoran rezervasyonu uygulaması da mobil uygulama iş fikirleri 2024 listesi içerisinde sayılabilmektedir. Özellikle son dakika karar vermeyi seven kişiler için bu uygulamayı geliştirerek restoranlarda rezervasyon yapılmasını kolaylaştırabilirsiniz.

Üstelik bu uygulamaya rağbet edilmesi de tahmin edilmektedir. Çevre restoran, bar ve büfeler hakkında bilgi sunacak olan uygulamayı geliştirdiğiniz takdirde dışarıda yemek yemeye son dakika karar veren kişiler için restoranda yer ayırtabilmeleri mümkün olmaktadır.

Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024
Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024

Günümüzde sağlık sektörüne de oldukça yönelim sağlanmaktadır. Üstelik gün geçtikçe popülerliğini hiçbir zaman yetirmeyecek bir sektör olarak geçmektedir. Sağlık sorunu bulunmasa da düzenli şekilde doktor kontrollerini gitmek gerekmektedir.

Ancak birçok insan düzenli sağlık kontrollerini ihmal edebilmektedir. Sağlık alanında geliştirilecek olan uygulama ile bu sorunu kökten çözebilmek mümkün olmaktadır.

Geliştirilecek olan uygulama ile doktorun numarası kaydedilecek ve günü geldiğinde otomatik olarak randevuyu oluşturarak sizlere mesaj yoluyla bildirilecektir. Sizler de sağlık kontrollerinizi ihmal etmemiş olacaksınız.

İyi Kazanç Sağlayabilecek Uygulamalar

Mobil uygulama iş fikirleri 2024 listesinin bir diğer sırasında kargo taşımacılığı uygulaması yer almaktadır. Günümüzde birçok sektörün hızlandığını fark etmek oldukça kolaydır. Özellikle hızlı kargo taşımacılığı da biri o kadar önemsenmesi gereken bir konudur.

Yük taşıma için kullanılan araçların birçoğu paketlerini teslim ettikten sonra boş olarak geri dönmektedir daha verimli bir sisteme geçebilmek adına Yeni bir uygulama geliştirerek çevredeki kargo almaya uygun araçları bularak teslimatını süresini kısaltmak ve taşımacılıkta araç verimliliğini artırmak mümkün olmaktadır.

  E-Ticarete Başlamak İsteyenlere Öneriler

İlk kez gezilecek olan yerlerin her birini bulabilmek çoğu zaman zor olabilmektedir. Dolayısıyla gidilecek olan yerlerde turistik mekanları, aktiviteleri ve yerel restoranları gösterebilecek birbirinden farklı uygulama bulunmaktadır.

Bu sayede tatil yapabilmekte oldukça kolay bir hale gelmektedir. Oldukça yaratıcı uygulama fikirlerinden birisi de aşçılık uygulaması olarak geçmektedir. Yemek tarifi veren uygulamalar dışında elinizdeki malzemeler ile hangi yemeği yapabileceğinizi söyleyen bir uygulama oldukça iyi bir fikirdir.

Amerika’da Asgari Ücret Ne Kadar 2024?

Yenilikçi Fikir Olarak Uygulama Çeşitleri

Yenilikçi fikir olarak sayılabilecek mobil uygulama iş fikirleri 2024 listesinin sonlarına doğru iş tasarım uygulaması yer almaktadır. Özellikle eve uygun uyumlu eşyalarla dekorasyon yapabilmek her zaman kolay olmamaktadır.

Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024
Mobil Uygulama İş Fikirleri 2024

Yepyeni bir iç tasarım uygulaması geliştirerek düzenlenmek istenen odanın fotoğrafı yüklendiğinde odanın farklı eşya ve tarzlarda nasıl görüneceğini öğrenmek mümkün olmaktadır. Uygulama tarz açısından nasıl olduğunu göstermek dışında bu ürünlerin alınacağı mağazaları da gösterebilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir